Vizitë zyrtare në Zvicër
Zëvendësministri i MDIS-it, Qerim Bajrami, ka marrë pjesë në manifestimet vjeshtore të shoqatës nga diaspora “SCHARR”, në Sporthalle në Shl... više
Takime me diasporën shqiptare në Suedi
Zëvendësministri i Diasporës dhe Investimeve Strategjike, Afrim Bekteshi, ka vizituar Qendrën Kulturore në Suedi, Rrjetin e Bizneseve Shqip... više
Zv. ministri Bekteshi në takimin e Forumit të ...
Zv. ministri i Diasporës dhe Investimeve Strategjike, Afrim Bekteshi, ka marrë pjesë në takimin e Forumit të Nivelit të Lartë, organizuar ... više
Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim e m...
Zv. kryeministri dhe ministri i Diasporës dhe Investimeve Strategjike, Dardan Gashi, ka pritur në takim drejtorin e Bankës Evropiane për Ri... više
Diaspora kërkon rol në të ardhmen e Kosovës
Zv.ministri i Diasporës dhe Investimeve Strategjike, Arian Daci, ka marrë pjesë në tryezën e organizuar nga “Germin”. Në tryezën me temën:... više
PËRFUNDUAN ME SUKSES “DITËT E KULTURËS SHQIPTA...
Organizuar nga Ministria e Diasporës, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës së Kosovës dhe atë të Shqipërisë, misionet diplomatike të të ... više
DITËT E KULTURËS SHQIPTARE NË ZVICËR E BELGJIK...
Ministria e Diasporës e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Ministritë e Kulturës të Kosovës dhe asaj të Republikës së Shqipërisë, si d... više
MINISTRI MURATI U TAKUA ME FUTBOLLISTËT E FC K...
Ministri i Diasporës, z. Valon Murati, u takua sot me futbollistët e klubit futbollistik FC Kosova nga Cyrihu i Zvicrës dhe z. Skender Thaç... više
Oct 14 2015 - 00:00
Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Irlandës, Minisitri i Diasporës, z, Valon Murati takoi një grup të bashkatdhetarëve tanë që je... više

Društvene mreže

Linkovi