Zv. ministri Bekteshi në takimin e Forumit të Nivelit të Lartë të MIE-s

Zv. ministri Bekteshi në takimin e Forumit të Nivelit të Lartë të MIE-s

14/12/2017
Zv. ministri i Diasporës dhe Investimeve Strategjike, Afrim Bekteshi, ka marrë pjesë në takimin e Forumit të Nivelit të Lartë, organizuar nga Ministria e Integrimeve Evropiane.

Zv. ministri i Diasporës dhe Investimeve Strategjike, Afrim Bekteshi, ka marrë pjesë në takimin e Forumit të Nivelit të Lartë,  organizuar nga Ministria e Integrimeve Evropiane.

Qëllimi i këtij forumi ishte dhe mbetet rritja e efektivitetit të ndihmës që i ofrohet Kosovës, e që ka si bazament arritjen e rezultateve të përbashkëta të Qeverisë së Kosovës dhe donatorëve!