Mësimi shqip në diasporë, prioriteti jonë

Mësimi shqip në diasporë, prioriteti jonë

09/11/2017
Zv. Kryeministri dhe Ministri i Diasporës Dardan Gashi ka takuar zv. ministren e Arsimit të Shqipërisë, kosovaren Besa Shahini në përmbyllje të vizitës dy ditore në Tiranë.

Zv. Kryeministri dhe Ministri i Diasporës Dardan Gashi ka takuar zv. ministren e Arsimit të Shqipërisë, kosovaren Besa Shahini në përmbyllje të vizitës dy ditore në Tiranë.

Gjatë këtij takimi miqësor, z. Gashi dhe znj. Besa folën për vazhdimin e bashkëpunimit të ngushtë në fushën e arsimit për Diasporë, ndërmjet institucioneve të dy Republikave, të Kosovës dhe të Shqipërisë.