Njoftim – Përurohet objekti i ri i Qendrës Kulturore në Suedi

Njoftim – Përurohet objekti i ri i Qendrës Kulturore në Suedi

12/06/2017
Ministria e Diasporës i njofton bashkatdhetarët se më 17 qershor ( e shtunë) në Malmo të Suedisë përurohet objekti i ri i Qendrës Kulturore të Kosovës.

Ministria e Diasporës  i njofton bashkatdhetarët se më 17 qershor ( e shtunë) në Malmo të Suedisë përurohet objekti i ri i Qendrës Kulturore të Kosovës.

Hapja e këtij objekti u bë e mundur  falë kontributit  të dhënë nga mërgata shqiptare në Suedi.  

Në këtë ceremoni  do të jenë të pranishëm  edhe ministri Valon Murati dhe përfaqësues të tjerë të Ministrisë.

 Ju ftojmë të merrni pjesë në këtë përurim.

 

Data: 17 qershor 2017

Vendi:  OstraHindbyvagen 26b, 213 74 MALMO

Tel +46(0)735437091