“Diaspora sot përbën potencial shumëfish më të madh, jo vetëm financiar, por edhe profesional”

Valon Murati

Lajmet

 Studentët nga diaspora të bëjnë praktikë edhe në biznese dhe në OJQ
Ministri i Diasporës, Valon Murati, priti në një takim përfaqësuesit e Odës Ekonomike të Kosovës, të Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare, Klubit të Prodhuesve të Kosovës dhe të CiviKos-it, të cilët i nj...më shumë
Ministri Murati në Zvicër
Ministri Murati në Zvicër Gjatë vizitës që po e realizon në Zvicër, ministri i Diasporës, Valon Murati, po merr pjesë në shumë aktivitete të organizuara nga komuniteti shqiptar që jeton dhe vepron...më shumë
 Ministri i Diasporës u takua me Lobin Euro-Atlantik Shqiptar
Ministri i Diasporës, z. Valon Murati, priti në një takim njoftues përfaqësuesit e Lobit Euro-Atlantik Shqiptar, në krye me kryetarin e këtij lobi, z. Shukri Ymeri. Me këtë rast, ministri Murati...më shumë
Emigracionit t’i jepet një dimension i ri në raport me familjen
Sot në Prishtinë, me mbështetjen e Ministrisë së Diasporës, u mbajt tryeza me temën “Familja dhe emigrimi”. Kjo tryezë u organizua nga Shoqata Kosovare e Terapisë Familjare. Qëllimi i kësaj tryeze i...më shumë
U prezantua studimi “Rrjetet e migrimit ndërmjet Gjermanisë dhe vendeve të origjinës –Kosovës dhe Shqipërisë
Sot në Prishtinë, Programi Migrimi për Zhvillim i GIZ-it ka prezantuar studimin “Rrjetet e migrimit ndërmjet Gjermanisë dhe vendeve të origjinës –Republika e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë”, studim ky ...më shumë
Urimi ministrit Murati për Ditën e Mësuesit
Të dashur mësimdhënës të diasporës, Sot me rastin e 7 Marsit, Ditës së Mësuesit, me gjithë zemër ju falënderoj për përkushtimin tuaj të jashtëzakonshëm për të mbajtur gjallë mësimin e gjuhës shqip...më shumë
FTESË PËR APLIKIM ME PROJEKTPRPOZIME
I. Kriteret e përgjithshme Aplikuesi të jetë person juridik ose fizik, vendës ose i huaj, veprimtaria e të cilëve përputhet me atë të projektit me të cilin aplikojnë. Projektet aplikuese duhet të...më shumë
Ministria e Diasporës e përkushtuar të punojë në buxhetimin e përgjegjshëm gjinor
Sot Ministri Murati priti në një takim pune drejtoren ekzekutive të Rrjetit të Grupeve të Grave të Kosovës znj. Igballe Rogova me bashkëpunëtore. Në këtë takim ministri Murati tregoi për të arriturat...më shumë
					                  Ministri Murati priti ambasadorin italian, Sardi
Sot, ministri i Ministrisë së Diasporës, Valon Murati, priti ambasadorin e Italisë në Kosovë, Piero Cristoforo SARDI. Gjatë këtij takimi, ministri Murati e njoftoi ambasadorin Sardi për politikat e ...më shumë
FTESË
Ministria e Diasporës, duke u mbështetur në Ligjin nr.04/L-095 të Diasporës dhe Mërgatës; planin veprues të punës për vitin 2017; projektet për mësimin plotësues në diasporë, me qëllim të përkrahjes...më shumë

Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... Next