“Diaspora sot përbën potencial shumëfish më të madh, jo vetëm financiar, por edhe profesional”

Valon Murati
Ditët e Kulturës Shqiptare në Suedi
Në prani të ministrit të Diasporës, Valon Murati, përfaqësuesit të Ambasadës së Kosovës në Suedi, përfaqësuesve të shoqatave shqiptare që v... më shumë
Mbështetur nga Ministria e Diasporës, më 12, 1...
Mbështetur nga Ministria e Diasporës, më 12, 13,14 dhe 15 korrik, në Prishtinë mbahet panairi me punime artizanale, veshje kombëtare dhe us... më shumë
Njoftim – Përurohet objekti i ri i Qendrës Kul...
Ministria e Diasporës i njofton bashkatdhetarët se më 17 qershor ( e shtunë) në Malmo të Suedisë përurohet objekti i ri i Qendrës Kulturor... më shumë
U publikuan rezultatet preliminare të Regjistr...
Sot në Prishtinë, në kuadër të projektit “Ti je pjesë atdheut”, Ministra e Diasporës publikoi rezultatet preliminare të Regjistrit të Diasp... më shumë
Diaspora disponon kapacitete profesionale nga ...
Sot, në hotelin “Emerald”, në Prishtinë, mbështetur nga Ministria e Diasporës, u mbajt ceremonia e Ditës së Avokatisë, e cila konsiston me... më shumë
PËRFUNDUAN ME SUKSES “DITËT E KULTURËS SHQIPTA...
Organizuar nga Ministria e Diasporës, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës së Kosovës dhe atë të Shqipërisë, misionet diplomatike të të ... më shumë
DITËT E KULTURËS SHQIPTARE NË ZVICËR E BELGJIK...
Ministria e Diasporës e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Ministritë e Kulturës të Kosovës dhe asaj të Republikës së Shqipërisë, si d... më shumë
MINISTRI MURATI U TAKUA ME FUTBOLLISTËT E FC K...
Ministri i Diasporës, z. Valon Murati, u takua sot me futbollistët e klubit futbollistik FC Kosova nga Cyrihu i Zvicrës dhe z. Skender Thaç... më shumë
Oct 14 2015 - 00:00
Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Irlandës, Minisitri i Diasporës, z, Valon Murati takoi një grup të bashkatdhetarëve tanë që je... më shumë

Rrjetet sociale