"Profesori Mirdita, ishte një përfaqësues eminent i diasporës sonë në Kroaci, i cili me punën e vetë nderonte jo vetëm veten, por edhe diasporën, Kosovën dhe tërë kombin shqiptar"

Valon Murati
Vizita e bashkatdhetarëve nga Turqia në Kosovë...
Sot, në Ministrinë e Diasporës, qëndroi një grup bashkatdhetarësh prej 35 vetash nga Turqia, të moshave dhe profesioneve të ndryshme. Prej... më shumë
Ministri Murati takohet me bashkatdhetarët në ...
Në Malmo të Suedisë, ministri Murati u takua me bashkatdhetarët dhe përfaqësuesit e shoqatave të ndryshme në këtë shtet. Në këtë takim, min... më shumë
Në Danimarkë u mbajtën “Ditët e kulturës shqip...
Gjatë vizitës në Skandinavi, ministri Murati mori pjesë edhe në manifestimin “Ditët e Kulturës Shqiptare” në Danimarkë, aktivitet ky i org... më shumë
Ministri Murati dhe ministrja Nikolla: Të përs...
Menjëherë pas përfundimit të takimit të grupit të punës për implementimin e marrëveshjes mes Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë për... më shumë
Kosova dhe Shqipëria lansojnë programin për pu...
Ministri i Diasporës, z. Valon Murati, ministri i Mirëqenies Sociale dhe i Rinisë i Republikës së Shqipërisë, z. Blendi Klosi, sot në Tiran... më shumë
PËRFUNDUAN ME SUKSES “DITËT E KULTURËS SHQIPTA...
Organizuar nga Ministria e Diasporës, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës së Kosovës dhe atë të Shqipërisë, misionet diplomatike të të ... më shumë
DITËT E KULTURËS SHQIPTARE NË ZVICËR E BELGJIK...
Ministria e Diasporës e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Ministritë e Kulturës të Kosovës dhe asaj të Republikës së Shqipërisë, si d... më shumë
MINISTRI MURATI U TAKUA ME FUTBOLLISTËT E FC K...
Ministri i Diasporës, z. Valon Murati, u takua sot me futbollistët e klubit futbollistik FC Kosova nga Cyrihu i Zvicrës dhe z. Skender Thaç... më shumë
Oct 14 2015 - 00:00
Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Irlandës, Minisitri i Diasporës, z, Valon Murati takoi një grup të bashkatdhetarëve tanë që je... më shumë

Rrjetet sociale